Tereyağ
Pastörize süt kremasının “tereyağı kültürü” ile olgunlaştırılıp yayıklanması ile üretilmiştir.Üretim tamamen otomatik ve bilgisayar kontrollü sistemlerde el değmeden yapılır.
İçindekiler: Pastörize inek sütü kreması, tereyağı kültürü

Ambalaj Şekli | 25kg Torba |
Saklama Koşulları | Maks. %65 Bağıl Nem ve 35°C |
Ambalaj Ebadı | 385x287x245 mm |
İçerik Bilgisi | Pastörize inek sütü kreması, tereyağı kültürü |
Paketleme İnsan sağlığına uygun malzemeden, temiz ve hiç kullanılmamış, hava, ışık ve nem geçirmeyen, dışarıdan kirlenmeyi önleyen, içte polietilen torba, dışta 3 katlı kağıt torba olmak üzere ağızları hava almayacak şekilde kapatılmış 25 kg’lık torba ambalajlarda paketlenmiştir. |
Enerji ve Besin Ögeleri 100 g için | |
Karbonhidrat(g) (Laktoz) | 0,3 |
Doymuş Yağ(g) | 56,3 |
Toplam Yağ(g) | 82 |
Enerji (Kcal/Kj) | 3040/727 |
Şekerler (g) | 0 |
Protein (g) | 1,4 |
Saklama Koşulları & Raf Ömrü Düşük bağıl nem (Maks % 65) ve uygun sıcaklıkta (Maks 35 °C) muhafaza ediniz. Özelliklerinin bozulmayacağı, yabancı koku yayan maddelerin bulunmadığı rutubetsiz ve serin yerlerde ambalajı açılmadan muhafaza ediniz ve güneş ışığından koruyunuz. |